User
Wczoraj odbył się mecz pomiędzy odwiecznymi rywalami z Hiszpanii , drużyny walczyły w pierwszym meczu o zadowalający wynik w rewanżu na CN. Wynik spotkania to 2-2 , jestem zadowolony z drużyny której kibicuje czyli FC Barcelona , ponieważ tak osłabionym składem potrafili zremisować z przeciwnikiem , który grał podstawowym składem. Jaki wynik obstawiacie w rewanżu ?
Jeśli chodzi o sam mecz to Real miał przewage i nie da się tego ukryć. wynik 2-2 jest oczywiście lepszy dla Barcelony ale myśle, że na Camp Nou i tak Barcelona nie będzie miała lekko dlatego każdy wynik jest możliwy.
Member
Taa Real grał lepiej, i ja mile zaskoczony jestem tym wynikiem Kazdy mowi Valdes slaby bramkarz, a wczoraj chyba najlepszy zawodnik z Barcelony ; ) Czekam na rewanż i w koncu pierwszy magiczny mecz!
Dla mnie wygra ten kto strzeli więcej bramek - proste.
We wczorajszym meczu ładną bramkę strzelił Villa, ale jeśli chodzi o akcję przeprowadzoną przez Karima i wykończenie Ozil'a to naprawdę była miazga!
Member
no bo tak jest Boczek ;P Ale ja i tak jestem z nastawieniem ze Barca przegra u Siebie, bo zupelnie nic nie prezentuje ;/
myśle, że na Camp Nou będzie remis. Alcantara zagrał również dobry mecz;)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-h … omosc.html
User
Jeśli w rewanżu zagra Pique , Xavi , oraz Busqets , możliwe że także Fabregas się załapie to nie widzę żadnego problemu , żeby Barca wygrała. Jeśli Real nie potrafi pokonać u siebie dobrze osłabionej Barcelony to ja nie wiem co oni chcą osiągnąć.
Member
A ja powiem jak powiedzialem. Barca teraz jest dopiero w trakcie przygotowan a zaraz moze na poczatku, Messi, Sanchez, Alves, Adriano, Maxvell czy Mascherano dołaczyli do kadry zaledwie tydzien temu, i dopiero zaczeli treningi. To nie jest najwazniejsze trofeum sezonu Licze na Barce ale tez wiem ze bedzie ciezko wygrac
User
Myślę że zagra , ale na pewno nie od 1minut , chyba że zrobi na sobie takie wrażenie jak Alexis Sanchez to wtedy możliwe , że w wyjściowej 11 go zobaczymy. Jak na razie uważam , że 20min gry mu się należy. Ale jaja by były jak grał od początku meczu i do tego w swoim debiucie wygrał by już trofeum , których jak wiemy brakowało w Arsenalu.
Member
Gdzie ma zrobic wrażenie takie jak Alexix jak dopiero dolaczyl do kadry ;)Sanchez tez nie zrobil wraznie tylko Pedro nie byl w formie i na niego postawil
Member
Dla Ciebie srednio, dla mnie bardzo dobrze patrzalem specjalnie jego gre i w kilku przypadka radzil sobie ladnie z zawodnikami realu
Czekam na jego podobny mecz w rewanzu o ile wyjdzie w pierwszym skladzie
Jeden z najlepszych zawodnikow Barcy na boisku mimo ze nie strzelil gola.