Dla mnie pierwszy karny prawidłowy ale drugi przesadzony. Milan zupełnie nic nie grał. Na koniec meczu zamiast śpieszyć się, starać się strzelić bramkę grali jakby to oni wygrywali 3-1 . Dobrze, że odpadli bo nie zasłużyli z taką gra na awans. Teraz niech Bayern szykuje się już na Real
. Nie pisze żeby Barca szykowała się na Chelsea bo patrząc na to co robią w tym sezonie jeszcze mogą odpaść z Benficą. Coraz bardziej możliwy jest finał Barca - Real
Admin
Moim zdaniem jednak bedzie to Chelsea, ale dowiemy sie dzis. Mysle, ze z Chelsea bedzie latwiej niz z Milanem. Jedanek real moze miec trudno z Bayernem
Admin
pieknie pieknie Bayern!
Tak generalnie to ani Bayerny ani Realu nie lubilem, no ale oczywiscie bylem za Bayernem!
2:1 gz!
Btw to ciekawe czy Bayern na swoim stadionie jest grozniejszy niz Real?
Dobry mecz ! Gomez wiele razy próbował aż w końcu trafił do siatki
. Bayern awansuje tak myślę tak w ogóle dzisiaj obstawiałem 2:1 dla Bayernu. Ostry mecz 9 żółtych kartek. Jutro zobaczymy co Barcelona pokaże.
Member
Gratulacja dla Chelsea, ale zawiedli mnie Myslalem ze sie otworza no ale coz. Kolejna druzyna postawila autobus. Brawo dla Barcy za wole walki i dobrą gre
Teraz skutecznosc poprawic i wygrywamy rewanż na Camp Nou! Faworyci dwumeczów na razie zawodzą i Real i Barca przegrywają swoje mecze, zapowiadają się ciekawe rewanże!!
Admin
Ale tak na dobra sprawę, nie chodzi mi o to ze Barca przegrala - spodziewalem sie lepszego widowiska. Duzo przedlużania, mało akcji, pilka glownie znajdowala sie na srodku.
Niewykorzystane sytuacje sie mszczą... Teraz to sie potwierdziło. Słupek, poprzeczka, 4 razy praktycznie wystarczyło trafić w bramkę.
Swietny mecz Cecha! Gj
Szczerze wam powiem, że po meczu Interu z Barca bodajże w 2010 kiedy Inter wygrał pokonując potem w finale Bayern wiele drużyn naśladuje taktykę Interu czyli obrona Częstochowy . Inter wygrał i wielu drużyną wydaję się, że to jest taktyka która da im zwycięstwo a poza tym boją się z Barca grać otwartą piłkę
. Nie chwaląc się w ostatnich latach najbardziej otwarcie w LM oczywiście po fazie grupowej z Barcą wydaję mi się, że zagrał Arsenal ale to u siebie wygrywając 2-1 bo na Camp Nou już z tak otwartej strony się nie pokazali szczególnie, że grali w 10
. Chelsea to się udało ale tylko w jednym meczu teraz muszą to powtórzyć w drugim na Camp Nou. Czy się uda zobaczymy !
Member
Gratuluje awansu Chelsea do finału!, Dziękuje Barcelonie za wole walki! Visca el Barca!!
Member
pa pa Barca
Member
Basel!
Admin
Nie zawsze sie wszystko wygrywa. To nie ich sezon. Rok temu wygrywali praktycznie wszystko. Zobaczymy w nastepnym sezonie!!
VAMOS