#61 2012-06-16 14:16:40

DraGoNn

Admin

3713472
Xfire: dragonn19

Re: EURO 2012

No co ty.

http://img3.imageshack.us/img3/8210/wwaa.png

#62 2012-06-16 19:40:00

Zimel

Member

Xfire: zimel1994

Musze to napisac!! Nie daje mi to spokoju, wkurza mnie to!! Robert Lewandowski! Powiadana najwieksza gwiazda w reprezentacji musi o Sobie dawac znac w ten sposob!! Koledzy ! Mamy EURO raz w zyciu w POLSCE!! Mamy szansa na awans itp! Przy hymnie serce mi skacze do gardla, każdy śpiewa jak natchnioooooony, nawet boenish, perquis czy tez Obraniak! A nasz kochany LEWANDOWSKI nawet nie umie hymnu odspiewaC!!! PO PROSTU CHCE SIE PLAKAC GDY SIE PATRZY NA TAKIE COS!!! PO PROSTU SMIESZNE!! Dla mnie Lewandowski zachowujesz sie po prostu jak nie POLAK!!

http://img585.imageshack.us/img585/787/11111o.jpg

#63 2012-06-16 20:59:42

v1shoR

Admin

Xfire: viszor1

jo jo jo jo jo... aaa. NIC SIE NIE STALO POLACY NIC SIE NIE STALO!!!!!!!!!! XD

http://img38.imageshack.us/img38/1084/barcas.gif

#64 2012-06-16 21:06:49

ALCO

Admin

Po tym Euro Smuda jak dla mnie zmalał do rozmiarów mrówki. Przed meczem z Rosją pierdolił, że Niemcy coś tam to i on to robi, przed meczem z Czechami, że Włosi grają defensywnie to i on to zrobi. PO CHUJ KURWA, PO CHUJ! To był mecz o wszystko, miał rzucić wszystko na jedną szale by kurwa wygrać to. Od początku do strzelenia bramki miał grać w chuj ofensywnie, dopiero potem zmienić ustawienie i taktykę na defensywną, po chuj dał na początku 3 defensywnych pomocników. Czy to miała być walka o remis czy o zwycięstwo? Smuda to chuj głupi, burak, to nie był czas na eksperymenty, miał na to czas wcześniej. Nienawidzę tego, można wierzyć i wierzyć, ale bardziej wierzyć się już nie da, jak można tak zawodzić wszystkich i siebie? Lewandowski jak dla mnie porażka od drugiej połowy z Grecją. Wszyscy zawiedli, pseudo polaczki mieli przebłyski, ale to nie wystarczy. Jedyną niespodzianką to Tytoń. Nie wierzę, ja po prostu nie wierzę. Czuję się, jakbym dostał kowadłem kurwa w łeb. PIERDOLONE KSEROWANIE INNYCH. MAMY GRAĆ SWOJĄ - TYLKO I WYŁĄCZNIE POLSKĄ PIŁKE. SMUDA WYPIERDALAJ.

AMOR PATRIAE NOSTRA LEX.

#65 2012-06-16 23:27:23

LeGolaS

Admin

Xfire: legolas110

I chuj nie wiem jak do tego doszło. Nie wiem również co Smuda chciał pokazać tym defensywnym ustawieniem. Kurwa skład mieliśmy w miarę dobry, graliśmy u siebie, miliony kibiców wierzyło i dopingowało z całych swoich sił a i tak wielkie rozczarowanie i ostatnie miejsce w grupie. Druga połowa to totalna żenada w wykonaniu naszych piłkarzy, zero woli walki i ambicji. Na plus przez cały turniej w naszej reprezentacji Perquis, Tytoń i Polanski i Wasilewski. naszym celem było wyjście z grupy a wyszło ostatnie miejsce w grupie. Jedyny dobry mecz w wykonaniu naszej reprezentacji to był Polska - Rosja. Grecja która gra kurwa największe gówno wyjebała wszystkich i wychodzi z grupy z Czechami. Przynajmniej dobrze, że przegraliśmy a nie zremisowaliśmy z Czechami bo wtedy by wyszła Rosja. Była taka piękna otoczka tego wszystkiego i może i dalej będzie ale bez naszej reprezentacji to nie jest to samo. W mediach nie było polityki, nie trzeba było oglądać ryja Tuska i Kaczyńskiego i innych ciuli a teraz znów wszystko pewnie wróci do normy ;/. Cała ta porażka boli jeszcze bardziej dlatego, że graliśmy u siebie. NIECH Z NASZEJ KADRY WYPIERDALAJĄ CIULE TYPU BROŻEK I MATUSZCZYK KTÓRZY W SWOICH KLUBACH SIEDZĄ WIECZNIE NA ŁAWIE RAZEM ZE SMUDĄ NA CZELE KTÓRY POPEŁNIŁ ZA DUŻO BŁĘDÓW W TYM TURNIEJU. CZEMU NIE DAŁ SZANSY NA GRĘ NP. WOLSKIEMU ?

Zimel napisał:

Musze to napisac!! Nie daje mi to spokoju, wkurza mnie to!! Robert Lewandowski! Powiadana najwieksza gwiazda w reprezentacji musi o Sobie dawac znac w ten sposob!! Koledzy ! Mamy EURO raz w zyciu w POLSCE!! Mamy szansa na awans itp! Przy hymnie serce mi skacze do gardla, każdy śpiewa jak natchnioooooony, nawet boenish, perquis czy tez Obraniak! A nasz kochany LEWANDOWSKI nawet nie umie hymnu odspiewaC!!! PO PROSTU CHCE SIE PLAKAC GDY SIE PATRZY NA TAKIE COS!!! PO PROSTU SMIESZNE!! Dla mnie Lewandowski zachowujesz sie po prostu jak nie POLAK!!

to samo zauważyłem już w meczu z Rosją, a jak się zobaczy Wasilewskiego to aż się łezka w oku kręci. Nawet Perquis, Polanski, Obraniak itd. śpiewali.

http://img542.imageshack.us/img542/7366/e0f0baf921dac3213ee4ef3.gif

#66 2012-06-17 09:03:57

DraGoNn

Admin

3713472
Xfire: dragonn19

Żenada, tylko kilku piłkarzy można pochwalić za postawę na boisku ale są to nieliczni. Pierwsza połowa bez większych zarzutów ładnie klepali, powstawały akcje tylko nie potrafili ich wykończyć. Ale gdy przyszła druga połowa to jakby nie ci sami ludzie, zero jakiejkolwiek gry istna porażka. napadu nie było ani przez chwilę nie istnieli tam. Zaś Czechy pokazały im od pierwszej minuty drugiej części spotkania jak się gra ofensywną piłkę, co 30sek szli z kontrą, Polacy nie potrafili opuścić własnego pola karnego, Lewandowski nie dotkną piłki przez pierwsze 20min drugiej połowy. No i jeszcze te zmiany, to myślałem że mnie rozjebie jak można wpuścić na boisko osobę która nie rozegrała profesjonalnego meczu od roku, na tak ważne spotkanie. Co do flagi to też się tak zapowiadali i szału nie było, chuj ich tam wie czy oni ją w ogóle rozwinęli całą bo wątpię. Co do meczu Grecja - Rosja to dla mnie szok, kto by przypuszczał że Grecja wyjdzie z grupy? Oni sami pewnie w to nie wierzyli, no ale jak widać udało im się, i w sumie to mnie cieszy, cieszy mnie to że Polacy nie strzelili gola w 90+ min bo wtedy wyszłaby Rosja a tego nie chciałem .

http://img3.imageshack.us/img3/8210/wwaa.png

#67 2012-06-17 11:53:15

LeGolaS

Admin

Ciekawe jaki trener wskoczy na miejsce Smudy bo z tego co słyszałem Smuda już nie będzie trenerem naszej reprezentacji. No nic trzeba wierzyć, że uda nam się zakwalifikować to mistrzostw świata w Brazylii i może tam coś pokazać ?

#68 2012-06-17 14:20:27

ALCO

Admin

Może Skorża albo ten Tymo coś tam co pierdolił też najwięcej co on by nie zrobił. Zobaczymy.

AMOR PATRIAE NOSTRA LEX.

#69 2012-06-17 18:08:34

v1shoR

Admin

Xfire: viszor1

Z jednej strony to ja sie ciesze, ze odpadlismy!
Przynajmniej pozbedziemy sie Smudy i Lato!
Od poczatku wiedzialem, ze to jest beznadziejny pomysl. Ten trener jest conajmniej slaby... 1 polowa ladnie - Blaszczykowski super, mieli sytuacje, ale w drugiej gralismy koszmarnie, tragicznie. Smudaaa - wypierdalaj. Czechy i Grecja, kto by pomyslal

http://img38.imageshack.us/img38/1084/barcas.gif

#70 2012-06-17 19:15:22

Zimel

Member

Ludzie sam trener nie gra!! Ja pierdziele.  Nie mozemy ciagle wszystkich krytykowac! POLSKA TO NIE JEST HISZPANIA, TO NIE JEST BRAZYLIA LUDZIE! Zmiana trenera znow nic nie da! BO CO CHWILE ZMIANY TRENERA NA DOBRE NIE WYJDA!! Popatrzcie na ranking fifa! JESTESMY NAJDALEJ Z WSZYSTKICH DRUZYN NA EURO! My nie jesteśmy mocni w pilkę nozna i trzeba to przyjąć! Rozumiem jakby powiedziec o siatkarzach bo sa sila na swiecie, ale nie pilka nozna...  Nie mamy tego co inni, nie oszukujmy sie.

#71 2012-06-17 21:48:02

LeGolaS

Admin

Nie prawda Zimel. Ranking nie gra. Mamy skład wystarczający na wyjście z tej grupy w której byliśmy dlatego powinniśmy awansować. Trener nie gra ale to on jest za wszystko odpowiedzialny. Piłkarze grają tak jak trener im karze i to trener ustala taktykę na mecz i jeśli się wychodzi z trzema defensywnymi pomocnikami na mecz o wszystko to coś tu jest nie tak. Sami piłkarze mówią, że w składzie nie było rywalizacji i co niektórzy byli z góry na przegranej pozycji. Trener nie powinien tak robić. Jeśli zawodnik gra słabo to wypad nie zależnie czy jest to Pisczek, Lewy, Szczęsny czy inni bez wyjątku. I to, że obecnie mamy kryzys jeśli chodzi akurat o piłkę nożna to nie oznacza, że mamy mówić, że jesteśmy z góry na straconej pozycji bo w rankingu jesteśmy na 62 miejscu a Grecy na 15 i może mi powiesz, że np w meczu z Rosją było widać te 49 miejsc różnicy w rankingu FIFA ? Jeszcze chyba nie było drużyny narodowej która by nie miała okresu słabszej gry. My jesteśmy w dołku i trzeba zrobić wszystko żeby zacząć się powoli z niego podnosić. Teraz akurat na fali są Hiszpanie ( którzy przez wiele lat chuja grali), Niemcy (którzy niestety zawsze dobrze grali) itd. więc nie gadaj, że nie mamy tego czegoś bo po patrz na 20 wiek jak graliśmy w piłkę. Jak się chce to się znajdzie 11 dobrych piłkarzy w 38 mln kraju tylko, że u nas kuleją szkółki, skauting itd to nie ma co się dziwić.  Zresztą za swoją reprezentacją powinno się być niezależnie czy ma się 1 czy 100 miejsce w rankingu. Irlandczycy przegrali z Hiszpanią 4:0 i byli 5x głośniejsi od tych buraków z Hiszpanii i to jest piękne, że nie liczą się tylko wyniki. W siatkówkę możemy zdobywać mistrzostwo świata a i tak ludzie będą woleli oglądać Polską reprezentacje w piłce nożnej. Na pewno lepiej nam idzie w siatkówkę niż piłkę nożna na dzień dzisiejszy i mówi się to to ona jest naszym sportem narodowym ale tak nie jest bo naszym sportem narodowym jest piłka nożna i to widać po reakcji ludzi.

Holandia 0 pkt i wraca do domu . Gra drużyna a nie 11 gwiazdek. Za dużo w tej reprezentacji piłkarzy co mają za duże ego. Szkoda, że Duńczycy nie dali rady z Niemcami . Jutro liczę na Chorwatów chociaż i tak pewnie przegrają Ta gra Hiszpanów jest masakrycznie dla mnie nudna. Każdy lubi co innego. Są póki co najlepsi i grają ładnie ale mnie to nie przekonuję. Zero długich piłek i zero strzałów z dystansu do tego grają jakby byli ze szklanki. Mówię to z bólem ale dla mnie faworytem do zdobycia mistrzostwa są Niemcy ;/

#72 2012-06-18 08:48:53

Zimel

Member

Tak tak  LeGolaS nasza grupa ok to czemu z gory na straconej pozycji dajesz reszte zespolow z naszej grupy i piszesz ze mielismy spokojnie wyjsc?  Oni wszyscy graja gorsza pilke od nas? Bo ja tego nie widzialem, na ani jednym sparingu reakcje widzów ok, bo na calym swiecie pilka nozna goruje. A jakby nasi w siate mistrzostwa swiata grali przy stadionie takim 50tys myslisz ze nie zapelnilby sie? Czy tylko tak mowisz ze Pilka nozna reakcje kibicow temu ze Hale po prostu takie duze nie zostana wybudowane. Wybacz za bardzo kazdy w naszych wierzyl Wszyscy pewni jak to pewnie wygramy z Czechami. A Czesi wszystkich sprowadzili na ziemie i pokazali nam gdzie jest nasze miejsce:) Tak jak bylo, na DNIE! dziekuje dobranoc.

#73 2012-06-18 09:22:10

LeGolaS

Admin

Wypełnić by się mogły nie mówię, że nie nawet jakby w rugby grali to by się wypełnił. Jak grają siatkarze nie widać flag ani ludzi ubranych w barwy narodowe. Ja nie mówię tutaj o reakcji kibiców na trybunach ale na ulicach. Jestem Polakiem i będę wierzył, że Polska wygra niezależnie czy gra z San Marino czy z Niemcami i niezależnie czy w siatkówkę czy w piłkę nożną i chyba każdy Polak prezentuję taką postawę. Dla Ciebie mamy zacząć turniej i mówić, że przegramy 5:0 bo jesteśmy słabi ? Jak kibicujesz to nie patrzysz rozumem tylko sercem.

ALCO napisał:

Może Skorża albo ten Tymo coś tam co pierdolił też najwięcej co on by nie zrobił. Zobaczymy.

Mówi się też o Fornaliku z Ruchu i Lenczyku ze Śląska. Czas pokaże.

#74 2012-06-18 12:42:47

Zimel

Member

Ich wszystkich glowa boli z trenerami. Lenczyk 70lat na karku i trener bo mistrza zdobyl ? smieszne. A moze temu ze  PIlka nozna jest raz  na 4 lata takie cos, a siatkowka co roku jest jakas impraza , typu liga swiatowa itp.

#75 2012-06-18 12:51:20

LeGolaS

Admin

Hmm to dziwne, że większość ma ulubioną polską drużynę w piłkę nożną a w siatkówkę co drugi by Ci nie wymienił ani jednej już nie mówiąc o kibicowaniu. Zresztą na siatkówce nie ma dopingu tylko piknik . Na portalach i wiadomościach też pierwszą dyscypliną o której mówią jest piłka. Zimel za kim Ty idziesz w siatkówkę ? Byłeś na meczu ?

Stopka forum

RSS