User
Imię: Michał
Nick: Kotek
xFire, GG: koootek1992
GUID: 528e94bf
Ile dziennie grasz w CoD'a: roznie 1-3h
Mikrofon(Yes or No): mam
Poprzednie Clany: Union Killzone Empire sECTION31
Dlaczego My: szukam polskiego clanu na stale
Admin
Jestem za trl.
User
Nie
User
Niech dostanie trl...
User
Jestem przerważliwiony na punkcie empire - byc moze , ze tam bylem i wiem ze nie maja szacunku do innych (wiekszosc) dlatego moje zdanie wyglada tak a nie inaczej
User
n1ko, gralem z kotkiem w sECTION31 (którego defakto byłem założycielem) i wydawał się bardzo normalnym człowiekiem. Jednak bałbym się przyjmując go o to że zaraz odejdzie (tak jak bylo to z orbajzem).
Btw. Kotek czemu nie bURN'd?
User
nie gadaj mrowcia section samo sie rozpadlo nigdzie nie odchodzilem a z orbizem nie gram gdyz on teraz zajmuje sie turniejem i nie ma czasu nawet wara zagrac a ja mu pomagam sedziowac jak ma duzo meczy w 1 czasie
co do wypowiedzi niko masz racje ze nie maja szacunku a czemu z tamtad wylecialem do teraz nie wiem
Ostatnio edytowany przez kotek (2009-12-28 23:02:59)
User
Ja bym mu dal trl... Dobry gracz, mily z charakteru i w ogóle powiem krótko: "OGIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŃ!"xD
User
Ja już wrócę do domu to pogadamy na TS'ie można zagrać z nim jakieś testowe pcw
ogarniasz bre i bocage????
PS: n1ko zmiennym jest
Admin
bre ogarnia, bocage nie wiem, ale ja jestem za TRL, bo jest dobry, ale z charakteru go zbytnio nie znam
Ja na Nie:), ponieważ pamiętam jak kiedyś grał w Kz się na nas spinał A teraz wielce do Nas chce:) Proponowałbym Ci iść do Nf tam się podobno dużo miejsca zwolniło
P.S Nie wiem co byś musiał zrobić żeby mnie przekonać
User
kiedy to było mcrtx dajcie mi tego trla to wam z mruffciom pokaze co to ogien haha
P