User
Cześć
Imię: Daniel
Nick: Garet
Xf:ebenkakoral20
Guid: a46826a73b12ce2540c2e8e2780b76c0
Ile gram w Coda: Grywam codziennie Może nie jakos rewelacyjnie ale wrócilem od niedawna po sporej przerwie ale tak 3 h dziennie poswiecam raczej w godz po 18 ;]
Mikrofon: Posiadam
Poprzednie |BwH| i kiedyś fg.e.pl
Dlaczego Wy: Patrząc na cod 1 ciężko o graczy a co dopiero o klan jest pewna garstka klanów i uważam że wy z nich jesteście jednym z czołówki ale to nie jest az tak bardzo ważne, często i duzo gracie w późniejszych godzinach a to mi bardzo pasuje no i jest pewna skala wieku a nie dzieci po 10 lat
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Admin
My nie przykładamy zbytniej wagi na wiek, ale na charakter. Mam nadzieję, że nie tylko w grze dobrze się sprawdzisz, ale też będziesz się angażować w dalsze tworzenie tego clanu.
Jestem za trl.
Pozdro.
User
Kojarze goscia , bo tez kiedys gralem w BwH. Kiedys niezly klan na awp. Jestem za trl:) Niech pokaze czy gra tak jak kiedys:))
User
Wiem wiem ale cieżko powiedziec coś o charakterze kogos kto ma 10 lat i raczej nie powinien miec stycznosci z internetam a raczej z książkami ;p O udzielaniu się to niech sie pany nie martwią zawsze starałem się o rozwój miejsca w którym przebywam nie tylko w grze a Jak jest zgrana ekipa to i to Tworzenie/udzielanie idzie z górki ;]
Heros33 heh myślałem ze z tamtej ekipy juz nikt nie gra ;p fajnie by było coś postrzelać znowu razem ;] mam nadzieje że ty też grasz tak jak kiedyś..
Ostatnio edytowany przez ebenkakoral20 (2010-01-09 16:08:43)
Admin
No wiadomo jak jest, jednak i Ci co mają po 20 lat zachowują się jak dzieci.
Tak czy siak, liczę że będziesz się starać o miejsce tutaj, bo nie wystarczy tylko napisać podania i czekać. Trzeba pokazać, że naprawdę Tobie zależy.
User
Zgadza się ale sam fakt złożenia podania mówi już o tym ze mi zależy, puki co nei mam innych możliwości na okazanie tego
Admin
trl
User
tak wiec jakies wnioski już zapadły ? ;]
Admin
Cierpliwości, poczekajmy jeszcze aż wszyscy się wypowiedzą.
User
Jesli wiek ci przeszkadza mamy graczy gracze nie przekaraczajacych 14 lat nie chce nikogo urazic ale "dzieci" potrafia sie zachowywac na poziomie pozdro.\ elo.
~> pJon@ ...
Admin
No to co?? Garet, ja mysle ze musisz z nami zagrac, bo nie mamy pojecia (no przynajmniej ja) jak grasz i sie zachowujesz na TS. Wiec napisz raz do nas, keidy bedziesz mial czas i cos zagramy ;]