Member
Imię : Sebastian
Nick: tinKy, tinKeEEh
Skad : CrKw
Xfire: sebek020892
Guid: f30d6e4d <- niczym dziewica
Ile dziennie grasz: Zalezy, jak czas pozwala 5-6h, jak nie to 1-2h napewno.
Mikro : Mam
Poprzednie klany: Ogolnie to kieeedyś AWP tylko grałem(Heros z Krzysiem na CZArusiu jeszcze jak grali ^^), klanow juz nawet nie pamiętam, potem 6msc przerwy i w listopadze powrot na rifle do FB tylko, do tego w CB sie troche pogrwa dla zabawy czasami...
Dlaczego My: Hmm...u Nas w riflach juz nie gram, poprostu sie zaczelo sypac, a tu znam kilka osob, i chetnie czasami bym cos zagral( z v1shorem i Herosem mialem okazje czsami grac)... w FB jestem wpisany na AWP tylko i admina na stronie mam, ale wszelkie pytania odnosnie mojej gry prosze do Banana kierowac, jesli byly by niejasnosci czy gram tam rifle czy nie.
I nie grywam raczej waw'y^^ wiem ze wszyscy odrazu zagrajmy wawe, ale porpostu dlugo gralem all weapon, i rifle gram 4fun, dlatego nigdy nie cwiczylem tego typu "map" ale jak bedzie trzeba to cos sie wymysli...
Pzdr
Ostatnio edytowany przez tinKy (2010-04-28 16:40:33)
Admin
Ja jestem na wielkie tak. No jest dobry i przede wszystkim fajny. ;] Czasami gralismy razem mixy 2v2 itp. Naprawde fajnie sie z nim gra, bo ogarnia i jest spoko.
Ostatnio edytowany przez v1shoR (2010-04-28 16:46:20)
User
Za Krzysia jestem na NIE!! i wcale nie jest dobry Dragon
User
Tinki winki lala? Jestes gejem tez? Jak tak to mozesz byc u nas!
Member
Musiales to Hero ujawnic?? ^^
Ostatnio edytowany przez tinKy (2010-04-29 11:10:17)
Admin
Hm, jeśli masz zamiar przyjść do nas, by potem odejść bo albo FB się odrodzi, albo inny fajny klan powstanie, to ja jestem na wielkie NIE.
Jeśli masz zamiar tylko grać i mieć w dupie to co się dzieje - jestem na wielkie nie.
Jeśli masz zamiar zagościć tu na dobre i się angażować - jestem za TRL.
PDK.
Member
Pisałem z mCrtX dosc dlugo na ten temat... najbardziej to ostatnie pasuje
Myśle, że większość tych, którzy jeszcze nie zabrali głosu zgodzą się ze mną, że jak najbardziej zasługujesz na TrL. Rozmawiałem z nim wczoraj z dobrą godzinę na tematy, które poruszył ALCO, więc przede wszystkim będziemy obserwować Twoje zaangażowanie oraz zainteresowanie sprawami bieżącymi. Jeśli okażesz się osobą godną zaufania, prezentującą cechę dla Nas najważniejszą czyli lojalność, jestem w 100% przekonany, że się dogadamy. Jeśli będzie inaczej to się pożegnamy. Teraz wszystko zależy od Ciebie i od Twojej postawy. Z mojej strony tylko napisze GL:) TrL 30.04.2010 - 7.05.2010 Z możliwością przedłużenia w przypadku wątpliwości;]
Będą Ci potrzebne następujące Xfire:
+ mCrtX [mcrtx9]
+ DraGoNn [dragonn19]
+ LeGolaS [legolas110]
+ ALCO [cesarro]
Wszelkie pytania oraz zastrzeżenia możesz kierować do Leader'ów.
Member
Mam nadzieje ze sie zaklimatyzuje i bedziemy mogli pograc troche. thx
User
trl troche sie spoznilem ale problemy z pc