User
Ja jestem na TAK , widac , ze ubiegasz sie o miejsce w clanie i odwiedzasz forum . Analfabeta tez nie jestes no to juz drugi +;p , a co do gry wszystko wyjdzie w praniu - zapraszam na Ts'a
Mam tylko nadzieje , ze jak zostaniesz przyjety - to twoja aktywnosc na forum sie nie zmieni ?
User
OK dziękuje za szanse mam nadzieje że sie nie zawiedziecie ;]
Masz sam się pytać o jakieś testowe PCW czy Wawe czy poprostu jakąś rozmowę z Tobą, a nie My Ciebie, bo Ty chcesz do Nas dołączyć, a więc masz Hero xFire mnie też możesz dodać: mcrtx9 i się pytaj czy coś gramy:) Masz tydzień żeby się wykazać Pozdro:)
User
Garet pokaz co potrafisz:D
User
Witam, Panowie wiem że nei pokazuje sie od piątku ale mam poważne problemy osobiste i nie mogę być dostępny do gry, a jeszcze sesia mi sie zaczeła ;/ wtorek-czwartek powinienem juz być normalnie i grać do bólu regularnie
Pozdrawiam GareT!
Admin
bardzo dobrze ze nas o tym poinformowales
User
jestem na tak koles ogarnia troche myslenie
~> pJon@ ...
User
Witam. Nie stety jestem zmuszony zawiesić Swoją kadencje z CoD a zarazem z wami . Sprawy o których wczesniej wspominałem skomplikowały sie 10cio krotnie i cholera nie dam rady ogarnąć się w życiu jak i z wami. Chciałbym z góry przeprosić za zamieszanie które wywołałem swoją osobą ale zrozumcie i mnie jeśli mam wybierać szkoła, praca, rodzina a Granie w CoD to odp jes moim zdaniem jasna. Mam tylko cichą nadzieje że kiedy już unormuje mi się ten bajzel będę mógł liczyć na kolejną szanse w zasileniu waszego Timu.
Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów GareT!
User
Życzymy powodzenia Jak już ustatkujesz swoje konflikty zawsze możesz wrócić