Member
1. Imie / Name : : BartoL
2.Wiek / Age : 21
3. Skąd / From : Unia LeSzNo
4.. Nick : kropa / kiedyś zima
5.. Xf, GG : pwzima89
6.. GUID / /pb_myguid : af162a08
7.Czas poświęcany na grę dziennie? / Game time in the day? : 2-4 h
8. Ile grasz w CoD'a / How long play? : 4-5 year
9. Mikrofon / Micro : yes
10. Clany w jakich byłeś do tej pory i dlaczego je opuściłeś? / Previous clans and why you left them? : P&W, KoC, fb-gaming (wszystkie się rozpadły)
11. Ulubione mapy (tylko dwie) / Favorite map (two only) : dawnville, stalingrad
12. Dlaczego My / Why Us : bo jesteście prosami grałem z wami parę sparów i było ok:) miła atmosfera na Ts
Admin
jestem na tak ;d
User
Na TaK! kropa byłeś w P&W ? ;o nie przypominam sobie a sam ten klan zakładałem ;p
Member
p&w ta ale nie kropa tylko zima może teraz coś bardziej
User
kto tam jeszcze grał ;>?
Member
zima, matysiak, grubas, grazal, kurde kto tam jeszcze był instynkt chociaż ciebie też nie kojarze
User
to my chyba o 2 innych klanach mówimy ;p
Member
hehe nie możlwie ja mówie o clanie awp co był jakieś 2-3 lat temu grał głównie cb
i grał tylko awp rifli nic
i było to clan na dobry poziomie
troche wiary przestało grać w coda (w tym ja) i potem słyszałem, że się rozpadł ;/
Znam Krope może nie bardzo dobrze, ale na pewno jesteśmy dobrymi znajomymi. Znamy go doskonale z FB, kiedy to grał przeciwko nam kilkanaście PCW + kilka razy nam Merc'ował. Nie ulega wątpliwości, że jest bardzo dobrym i solidnym graczem. Jestem jak najbardziej na TAK i byłoby miło gdyby Kropa zasiliłby nasze szeregi:), ale nie wszyscy muszą się zgadzać z moim zdaniem dlatego najpierw: TrL 5.05.2010 - 12.05.2010 Z możliwością przedłużenia w przypadku wątpliwości;] Powodzenia.
Będą Ci potrzebne następujące Xfire:
+ mCrtX [mcrtx9]
+ DraGoNn [dragonn19]
+ LeGolaS [legolas110]
+ ALCO [cesarro]
Wszelkie pytania oraz zastrzeżenia możesz kierować do Leader'ów.
User
spoznione ale Zima moj ziom na TAK
User
NIEEEEEEEEEEEEEEE!